GRĂBIȚI LA VOT

Și la Rm Sărat, politicienii s-au grăbit să ajungă la secțiile de votare încă de dimineață. Primul care și-a exercitat dreptul la vot a fost candidatul PSD, Sorin Cîrjan, urmat de candidatul Alianței Dreapta Unită, Florentin Marius Pascu și de cel al PNL, Viorel Holban. Primarul Sorin Cîrjan a votat, la ora 08.30, împreuna cu soția, la Secția Nr. 81 din municipiul Râmnicu Sărat.

Candidatul Alianței Dreapta Unită, Florentin Marius Pascu, a votat la ora 09.30, la Șecția Nr. 89 din cadrul Colegiului Național  ”Al. Vlahuță”.

Candidatul PNL, Viorel Holban, însoțit de soție, a ajuns la urne la ora 09.45, la Secția Nr. 97, din cadrul Școlii Generale Nr. 1 din Rm. Sărat.

Dimineață, la ora 08.15, a votat și subprefectul județului Buzău, Mihail Gabriel Ilie. Acesta a votat la Secția Nr. 96 din municipiul Râmnicu Sărat.

Și viceprimarul municipiului Râmnicu Sărat, Nicolae Florian, a ajuns la urne, de dimineață. El a votat împreună cu soția, la ora 08.45, la Secția Nr. 98 din cadrul Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Vernescu”.

Tot dimineață, a votat și Violeta Socol Vîlcu, candidat PNL pentru Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat.

Și senatorul Liliana Sbîrnea și-a exprimat votul tot dimineață. Aceasta s-a prezentat la ora 09.30, la Secția Nr. 89 din cadrul Colegiului Național  ”Al. Vlahuță”.

Îîn cursa pentru funcția de primar al municipiului Rm. Sărat s-au înscris 4 candidați.

Related posts